Článek

Její rodina

04.08.2011 20:34 - kanyk - komentáře (0)

Obrovská vila se soustavou bazenů včetně toboganu

Kanadská zpěvačka Céline Dion a její manžel René Angélil si pro sebe a své tři děti postavili na Floridě oslňující sídlo. Součástí rozlehlé vily je vodní svět s obřím toboganem a soustavou bazénů. Na zahradě má slavná rodina tenisové kurty a hned za domem Atlantský oceán.

Třiačtyřicetiletá Céline Dion žije se svým devětašedesátiletým manželem Reném Angélilem a třemi syny v luxusním sídle za 20 milionů dolarů. Vila stojící na pozemku o rozloze 2,5 hektaru má osm ložnic a koupelen, šatnu velikou 42 metrů čtverečních, podzemní garáže a tělocvičnu s posilovnou. Pro hosty je připravený samostatný penzion.

Céline a její manžel René

Dne 17. prosince 1994 se vdala za manažera Reného Angélila. V roce 1999 ohlásila přerušení své kariéry, aby se mohla věnovat svému muži, u něhož byla diagnostikována rakovina jícnu.

Po tříleté pauze se Dion albem A New Day Has Come vrátila na hudební scénu. Do roku 2004 se prodalo 175 milionů jejích desek, takže při předávání World Music Awards obdržela Diamond Award, čímž byla uznána nejlépe prodávanou zpěvačkou na světě. Má hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

René Angélil, je zpěvák, manažer a vášnivý hráč pokeru. Jeho otec je Syřan a matka kanadsko-libanonského původu. Svou současnou ženu potkal v roce 1981, když jí bylo 12 a jemu 38 let.

Velmi ho zaujala její demonahrávka. René byl natolik unesen hlasem mladé Céline, že se rozhodl pomoci s jejím talentem. Dokonce zastavil hypotékou svůj dům, aby mohl financovat nahrávání debutového alba La voix du bon Dieu. Dne 17. prosince 1994 se potřetí oženil – se Céline Dion.

S manželem má tři syny: René-Charles Dion Angélil se narodil 25. ledna 2001, v roce 2010 přišla na svět dvojčata Eddy a Nelson. Céline se 15. března 2011 stylově vrátila na prkna Caesars Palace Kolosea v Las Vegas.

Manželé se čtyřmi syny

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře